Våre yogaklasser

Det finnes ulike former for yoga. For å finne ut hvilken type yoga som passer best for deg, anbefaler vi deg å teste ulike sjangrene. Noen klasser er rolige og meditative, andre er mer fysiske, styrkende og utfordrende.
Alle lærerne er unike og underviser innen sine spesialiteter og stilarter!

Her under kan du lese mer om yogaklassene vi tilbyr:

Du vil oppdage at mange av yogatypene har samme utgangspunkt; å forene pust, sinn og den fysiske kroppen for å skape balanse og senke stress. Kroppen kan bli sterkere og mer fleksibel, det kan roe sinnet og gi økt velvære. Noen former for yoga er mer fysisk krevende, mens andre fokuserer på avspenning og avslapning. 
La yoga blir et verktøy som du bruker for å balansere hverdagens inntrykk, opplevelser og påvirkninger.

INFRARØD VARME
Her kan du lese mer om effekten av yoga i varmt rom (Varm yoga) og infrarød varme. 

Kjenn etter på hva du trenger i livet ditt akkurat nå. Er du en aktiv og kreativ person, alltid på farten, så er gjerne avspenning det du har mest behov for.  Er er du en rolig og avslappet person, sitter mye stille, så er det gjerne mer fysisk og styrkende yoga du trenger.

Det er ingen fasit på hvilken type yoga som passer best for deg – det vet du best selv. Målet er å skape balanse og likevekt i kropp og sinn, i den livsfasen du er. Så prøv deg frem! Vi anbefaler at du gjør en yogaform flere ganger før du bestemmer deg.

Yogarommet er oppvarmet med infrarød varme, som i seg selv er medisin for kroppen:
 
LUN YOGA: 25 – 28 grader
VARM YOGA: 30 – 35 grader
HOT YOGA: 35 – 40 grader
 
Står det ingenting foran timene?
Da er det ca. 23-24 grader.