fbpx

Timeforklaring

Timeforklaring 1

Det finnes veldig mange forskjellige former for yoga. Mange er avgreninger av en hovedform. For å finne ut hvilken type yoga som passer best for deg, er det lurt å tenke på hva du ønsker å oppnå. Hva ønsker du å ha mest fokus på – det meditative, fysiske, spirituelle eller avspenning? 

De fleste yogaformene inneholder litt av alt, men på forskjellige måter. Her kan du lese er om de ulike typene yoga vi tilbyr på YogaNOR:

Du vil oppdage at mange av yogatypene har samme utgangspunkt; å forene pust, sinn og den fysiske kroppen, skape balanse og senke stress. Kroppen styrkes og blir mer fleksibel, sinnet blir roligere og en lærer å få bedre kontroll over tankene. Ved å kontrollere pusten kontrollerer en sinnet. Noen former for yoga er mer fysisk krevende, mens andre fokuserer på avspenning og avslapning. 

Her kan du lese mer om effekten av yoga i varmt rom (Varm yoga) og infrarød varme. 

Kjenn etter på hva du trenger i livet ditt akkurat nå. Er du en aktiv og kreativ person, alltid på farten, så er gjerne avspenning det du har behov for.  Er er du en rolig og avslappet person, sitter mye stille, så er det gjerne mer fysisk yoga du trenger.

Det er ingen fasit på hvilken type yoga som passer best for deg. Målet bør være å skape balanse og likevekt i kropp og sinn, i den livsfasen du er i akkurat nå. Så prøv deg frem! Vi anbefaler at du gjør en yogaform flere ganger, før du bestemmer deg.

Yogarommet er oppvarmet i noen av klassene som har denne betegnelsen foran.
 
LUN YOGA: 25 – 28 grader
VARM YOGA: 30 – 35 grader
HOT YOGA: 35 – 40 grader
 
Står det ingenting foran timene?
Da er rommet i vanlig temperatur: 23-24 grader.