fbpx

Våre lærere

Våre lærere - Martine

Martine Short

Da jeg var 19 år tok jeg steget inn i yogaens verden og forelsket meg fullstendig. Min grunnutdanning kommer fra to fantastiske mennesker – Peo og Parvati. 

  • Yogalærerutdannelsen I Oslo/Yogaprosess (1000 t).
  • Chakra fordypning (200t)
  • Yin Yoga (50t)
  • Spesialutdannelse – Yoga for gravide.
  • Kriya Yoga og Yogawheel kurs.

“Yoga is the poetry of movement ”  

Våre lærere - Elisabeth

Elisabeth G. Heradstveit

Elisabeth har vært yogalærer siden 2013 med følgende utdanning/kurs:

  • Internasjonal KRI-sertifisert KundaliniYoga lærer
  • Just Breathe Emotional Yoga TT
  • MediYoga (medisinsk yoga) lærerutdanning.
  • SpaYoga kurs og Puste kurs.
  • Yin yoga instruktør utdanning.

“What are you grateful for today?” 

Våre lærere - Tine

Tine Samdal Olson

Jeg er Yoga Alliance sertifisert lærer med 200hrs Multi style yoga utdanning, med spesialisering innen Hatha og Ashtanga fra India i 2015. Noen år senere tok jeg 50hrs Yin yoga utdanning i Norge. 

Jeg har vært “altmulig” instruktør på StudioNOR siden 1999 og yogainstruktør siden 2014. 

“Yoga er en livsstil som gjør livet mer meningsfylt – den beste medisin for kropp og sinn”

Våre lærere - Hilde

Hilde Rongevær

Jeg har Ylab Pilates utdanning, har vært på S&B yogakurs med Benedicte Klemetsen, samt diverse yogakurs og workshops innen Fitness yoga, yoga flow, trygg rygg, alignment, coreyoga, hofteåpnere og håndstående.

Jeg er glad i yoga med en del bevegelse, styrkeutfordringer, mobilitetsdeler og god variasjon. 

Det jeg verdsetter mest er å strekke, tøye og jobbe med mobiliteten. Yoga har lært meg mer om meg selv og min egen trening. Jeg har også lært mye om og av mine deltakere, som kommer med sine vondter og svakheter og jobber som helter med både kropp og hode. Jeg blir stolt og glad når jeg ser fremgangen deres, uansett hva utgangspunkt de kommer med.

Våre lærere - Tonje

Tonje Johannesen

Jeg fikk gleden av å bli introdusert for yoga i 2015. Det ble et vendepunkt og en avgjørende brikke på veien mot en mer balansert og rolig hverdag og bedre helse. Tok Yin Yoga Utdannelse i 2017 hos HiYoga i Bergen. Instruerer i dag Yin yoga og Yoga stretching på StudioNOR, samt er lærer for revmatiske grupper på Haukeland, for å hjelpe dem i deres situasjon.

Yoga er en del av min egen hverdagsrutine. Min gode hjelper til økt bevegelighet og sirkulasjon i kroppen, eller bare for å samle tankene og slappe av i en travel hverdag. 

“Finn gleden i å gjøre noe godt for deg selv med Yoga”

Våre lærere - Lise

Lise Tvedt

Jeg har gått yogakurs hos Margunn S Aquliar, med fokus på Yin yoga, yogafilosofi, trygg anatomi, lærerrollen og pusteteknikker. Jeg har undervist Yin og Yoga stretching på StudioNOR siden 2018. 

For meg er yoga å skape balanse – fysisk, mentalt og åndelig. Det har blitt min vei til  avkobling. 

Å få undervise yoga gir meg ro og klarhet. Jeg kjenner en indre styrke, får mer fysisk styrke og større tro på meg selv.

“Livet er ikke perfekt, men det finnes mange perfekte øyeblikk”

Våre lærere - Heidi

Heidi Folkeseth

Mitt første møte med yoga var ikke de fysiske bevegelsene, men meditasjonen.  Denne praksisen startet i 2012, hovedsakelig fordi jeg hadde en søken om å finne mer mening og velvære i mitt eget liv.

I 2014 kom tiden hvor jeg skulle dykke inn i de fysiske bevegelsene, ”asenas”. Min Yogareise startet i Peru, hvor min andre yogatime var på en fjellhylle i Machu Picchu. Fra denne dagen visste jeg at yoga skulle bli en stor del av mitt liv, og det har det blitt.

Våre lærere 1

Frida Tombre

Jeg heter Frida og jeg har vært Trainee på pure hot yoga siden april 2019. Jeg er også utdannet Medarbeider med brukererfaring og har praktisert yoga jevnt siden 2013 i sammenheng med min egen recovery. 

Våre lærere 2

Randi Charlotte Andreassen

Jeg ønsker å dele min lidenskap for yoga fordi det har hjulpet meg til å få mer harmoni og balanse i livet. Når jeg praktiserer yoga gir det meg en mulighet for å sjekke inn med meg selv, for å kjenne etter hva som foregår både i hodet og kroppen.

Mitt mål er å “avmystifisere” at yoga kun er for spesielt interesserte, slik at alle kan finne sin vei å praktisere på innen  yogaens mange stilarter. Siden våren 2017 har jeg undervist i en rekke forskjellige yoga stiler som: Hatha yoga, Vinyasa yoga, Yin yoga, Yoga for menn og Barneyoga.

Våre lærere 3

Irene Laukli

Jeg starter min yogareise i 2006 og begynte å praktisere klassisk yoga. Allerede etter min første yogatime kjente jeg at dette var noe som gjorde en forskjell i meg. Siden har det blitt utallige timer på matten, både hjemme og på kurs.

Yogaen ble som medisin for meg.
Og det jeg kjente i meg ønsket jeg etter hvert å dele med andre og i 2018 startet jeg Pure Hot Yoga. Den gleden det gir å formidle noe du brenner så sterkt for er ubeskrivelig.

Våre lærere 4

Trond Øystein Heradstveit

Jeg heter Trond Øystein Heradstveit og underviser i klassisk Yoga og MannfolkYoga. I mine timer er det fokus på styrke av kjernemuskulatur og økt bevegelighet i de store leddene. I tillegg jobber jeg med å bryte ned mytene vi har til yoga. Jeg mener at yoga er for alle, både kvinner og menn i alle aldre og fasonger. Det eneste hinderet er deg selv og tankene dine. Det å slippe taket i dette er en befrielse.

“Sett tankene på pause og gi kroppen og sjelen en sjanse.”

Våre lærere 5

Brakar Utne

Med 6 års erfaring som PT og instruktør har Brakar opparbeidet kompetanse innen alle former for trening, utforsking lek og moro. Han møter mennesker der de er og foretrekker å jobbe helhetlig.

Kropp, hode, hjerte og sjel🧘🏼‍♂️ Brakar kan ikke beskrives, han må bare oppleves🙃

Brakar underviser ulike former for yoga, både fysiske klasser, meditative klasser og pusteteknikk. Han holder kurs & workshops innen håndstående, akrobatikk & acro / DUO yoga.