fbpx

Vår intensjon

Vår Intensjon

Treningssenter + Yogastudio = Sant 

Studio Nor har bygget yogastudio for å bli et mer helhetlig helsesenter. Vi er det første senteret i Norge som fikk eget yogastudio under samme tak. Nå har vi utvidet og kan med glede meddele at Pure Hot Yoga i Eidsvåg også er blitt en del av familien. 

Med det kan vi tilby våre kjære medlemmer fra hele Bergen og Alver kommune et mangfoldig og bredt yogatilbud. 

Forskning viser at yoga styrker mental og fysisk helse. Uansett om du er nybegynner eller erfaren, så har vi en yoga som passer for deg. 

Yoga Nor & Pure Hot Yoga er bygd med hjerte for å imøtekomme alle dere som har lyst til å innvie yoga i hverdagen.

Se video fra åpningsdagen og Tines Historie

En stor takk

Takk til alle som har bidratt til å oppfylle denne drømmen. En spesiell takk til mine medeiere Carsten Brill og Anne Lid, som tenkte nytt og overbeviste meg om at det var mulig å realisere et eget yogastudio på Studio Nor. Takk Carsten får at du var optimistisk og tok på deg et så stort byggeprosjekt og Anne for uunnværlig hjelp med innredning og design av studioet.

Takk til våre nye yogalærere Martine og Elisabeth for inspirasjon og bygging av et bredt og godt yogateam og tilbud. Takk til Reklamehuset for utformingen av ny profil og logo. Takk til Mint Media for utvikling av denne nye flotte hjemmesiden til Yoga Nor. Til slutt en stor og varm klem til alle våre positive medarbeidere, for oppmuntrende feedback og god støtte underveis.    

Varm hilsen Tine