Vår intensjon

Vår Intensjon

YOGA NOR har 2 yogastudioer i Bergen og Alver. Yoga Nor i Eidsvåg fabrikker og Yoga Nor på Studio Nor i Knarvik. Vi er 15 lærere og holder 30 timer i uken, samt workshops, kurs og yogautdanning. Begge studioene tilbyr hot yoga med infrarød varme.

Studio Nor utvidet med yoga for å bli et mer helhetlig helsesenter. Vi var det første senteret i Norge som fikk eget yogastudio under samme tak.

Forskning viser at yoga styrker mental og fysisk helse. Om du er nybegynner eller erfaren, så har vi yoga som passer for deg. 

Vi kan tilby våre kjære medlemmer fra hele Bergen og Alver kommune et mangfoldig og bredt yogatilbud. 

Yoga Nor er bygd med hjerte, fordi vi ønsker at mange flere skal få oppleve verdien av det – i kropp og sinn.

Se video fra åpningsdagen og Tines Historie

En stor takk

Takk til alle som har bidratt til å oppfylle denne drømmen. En spesiell takk til mine medeiere Carsten Brill og Anne Lid, som tenkte nytt og overbeviste meg om at det var mulig å realisere et eget yogastudio på Studio Nor. Takk Carsten får at du var optimistisk og tok på deg et så stort byggeprosjekt og Anne for uunnværlig hjelp med innredning og design av studioet.

Takk til våre nye yogalærere Martine og Elisabeth for inspirasjon og bygging av et bredt og godt yogateam og tilbud. Takk til Reklamehuset for utformingen av ny profil og logo. Takk til Mint Media for utvikling av denne nye flotte hjemmesiden til Yoga Nor. Til slutt en stor og varm klem til alle våre positive medarbeidere, for oppmuntrende feedback og god støtte underveis.    

Varm hilsen Tine