Vår intensjon

Vår Intensjon

Treningssenter + Yogastudio = Sant 

StudioNOR har lenge ønsket seg et eget yogastudio for å bli et mer helhetlig helsesenter. Vi er det første senteret i Norge, som tilbyr et fullverdig trening og yogatilbud på samme sted.

Yoga Nor er bygd med tanke på å imøtekomme yogaens mange retninger, aspekter og nyanser. Yoga Nor er bygd med hjerte for å imøtekomme alle dere som har lyst til å innvie yoga i hverdagen.

Et studio som stimulerer sansene og som fremmer den fysiske og mentale helsegevinsten.

Et varmt sted for å styrke musklene, øke bevegeligheten og blodsirkulasjonen som renser kroppen.

Et helende sted for å forbedre kroppens organfunksjoner, dempe inflammasjon og forebygge skader.  

Et beroligende sted hvor du kan lande og som føles tiltrekkende på både sinnet og kroppen. 

Et hvilested der du kan lade batteriene og gjenvinne din indre balanse og mentale styrke.

Yoga Nor – et hjerterom

Se video fra åpningsdagen og Tines Historie

En stor takk

Takk til alle som har bidratt til å oppfylle denne drømmen. En spesiell takk til mine medeiere Carsten Brill og Anne Lid, som tenkte nytt og overbeviste meg om at det var mulig å realisere et eget yogastudio på Studio Nor. Takk Carsten får at du var optimistisk og tok på deg et så stort byggeprosjekt og Anne for uunnværlig hjelp med innredning og design av studioet.

Takk til våre nye yogalærere Martine og Elisabeth for inspirasjon og bygging av et bredt og godt yogateam og tilbud. Takk til Reklamehuset for utformingen av ny profil og logo. Takk til Mint Media for utvikling av denne nye flotte hjemmesiden til Yoga Nor. Til slutt en stor og varm klem til alle våre positive medarbeidere, for oppmuntrende feedback og god støtte underveis.    

Varm hilsen Tine